více
Vytisknout
Bulharsko.ORBION.CZ » Diskuse » Téma:Primorsko

Diskusní téma: Primorsko

Zavřít
Nazadávat:
Původní dotaz:
miso
27.05.2007 19:44:59

Chystam sa do Primorska,ako to tam funguje?kde sa tam da ist,atd…kto mi poradi,lebo idem do Bulharska prvykrat.

Reakce:
Tulie
08.09.2010 20:00:12
RE: RE: RE: Návrat z Primorska

Já jsem si teda žádného chcíplého psa nevšimla 8-) Je pravda, že mě trošku překvapilo, že tam mají vystavěné obrovské bary – kde ale skoro nikdo ani večer není. Ovšem já nejezdím na dovču chlastat po nocích, ale koupat se, slunit, večer si dát večeři v příjemné hospůdce nebo se projít. A to vyšlo přesně podle našich představ. Moc se mi líbily třeba restaurace, kde byla večer živá hudba.

Pomohl Vám tento příspěvek? Hlasuj: Ano Hlasuj: Ne
visitant
06.09.2010 05:26:54
RE: RE: RE: Návrat z Primorska

Jak pro koho, že ? ;-)

eee IP: 77.240.96.* 03.09.2010 20:54:54
RE: RE: Návrat z Primorska

Jenže tam chcíp pes.

visitant
03.09.2010 19:05:23
RE: Návrat z Primorska

Opravdu se najdou na pláži i klidnější místa, koupání je tam ovšem na vlastní nebezpečí. Toto je místo za betonovým molem na severní pláži.

Tulie
29.08.2010 16:51:00
Návrat z Primorska

Ahoj, včera jsem se vrátila z Primorska, byla to moc pěkná dovolená. K těm plážím – jak tu píšete – kdo preferuje víc prostoru, klidu a vlastní slunečník, popojde si, kdo volí raději lehátka a slunečník jako my, má holt v okolí další turisty, tak jako všude jinde. Přeplněnými plážemi bych to určitě nenazvala.
Přeji pohodovou dovču i vám ostatním ;-)

admin2
24.08.2010 12:53:07
admin

Zdravim, urazlive prispevky uzivatele xy byly opet promazany, uzivatel bude na cas blokovan. Preji pekny den vsem!

HB
22.08.2010 21:16:17
RE: RE: re

U Salsa baru vyloženě narváno :-)

michal michal IP: 89.176.187.* 22.08.2010 20:45:53
RE: RE: RE: re pláže

Ano, taky strategie, souhlasím:-)))) nyní jsem si uvědomil, že má nick czech pravdu! ty pláže v primorsku jsou opravdu ohavně přeplněné, hlava na hlavě!!!! :-)))

jimr
22.08.2010 19:37:14
RE: RE: re pláže

Ne ne, jen ať se to tu neproflákne, že kousek dál je místo na pláži!!! Ať si všichni jsou pěkně pod slunečníky Alexandrie a u svých stánků s palačinkami! Vzadu jsou totiž hadi, klíšťata, zloději a zvrhlí domorodci.

sokara IP: 78.111.124.* 21.08.2010 13:47:35
RE: re pláže

Souhlasím s michal michal. Ten kousek pláže od czech je opravdu velmi malý viz. foto z loňska,takže je velmi brzo zalidněný. Kam jít za místem píše Joanna.Určitě si každý může najít svůj kus nebo kousek místa .

michal michal IP: 84.42.228.* 21.08.2010 09:23:32
re

No tak já myslím, že z těch fotek si každý udělá dostatečnou představu o tom, kdo je a není blb:-))
A pro ty, kdo umí číst – přeplněné části pláží v Primorsku (viz. např. foto toho trdla z nickem czech) jsou na částech pláže, které jsou na úplném počátku a kde se neplatí. Ta účelově zveřejněná je hned počáteční část severní pláže, kam se nahrnou všichni, kterým se nechce ujít kousek dál a ti, kteří šetří a chtějí neplatit za slunečník;chodí tam i hodně bulharů.
O pár set metrů dál jsou klidné, nepřeplněné části pláže, kde je klid a pohoda a dokonce tvrdím, že když si dátě dalších pět minut chůze např. po severní pláži, tak v úseku mezi nuda pláží a perlou můžete mít jen pro sebe hodně velký kus pláže, protože je tam téměř prázdno:-)
Takže je to o tom, že když někdo dojde na začátek pláže, uvidí tam hlavu na hlavě, tak si to vyfotí a jde zpátky na hotel k bazénu, aby potom psal moudra a rady jiným, bere mě čert:-)))

Zdenek z D.
21.08.2010 08:45:40
pro Siras2

Tak to neni dobrá výmluva, najdi lepší. My jsme přijeli do Primorska po 18:00 hod. a během půl hodiny jsme cukrárnu Levteri našli, i když jsme vůbec nevěděli, kde leží, stačilo se zeptat a ty jsi na to měl celý den!?

Joanna
21.08.2010 08:32:33
RE: Pláže v Primorsku

Díky, Pecho, tak nějak jsem viděla pláže v Primorsku i já…...i u Perly bylo fajn, stačilo pár minut z centra vláčkem….…

Joanna
21.08.2010 08:29:41
Pláže v Primorsku

Ano,určité úseky pláží v Primorsku jsou přeplněné, protože hodně plážáků nedokáže jít kousek dál, a tak my, kteří na nějaký ujitý metr nehledíme, máme hodně místa pro sebe….doporučuji všem…..a i já tvrdím, že i v sezoně nejsou v Primorsku pláže přeplněné 8-O, foto je z druhé poloviny července 2009….a takových záběrů mám víc…..

Pecho
21.08.2010 08:19:48
RE: RE: RE: re

15.srpen-severní pláž za molem(5minut chůze po břehu od vstupu na pláž u hotelu Ankora)foceno kolem 11 hodiny a tak to tam bylo celý den, chodili jsme pouze tam. V pozadí Perla.

czech IP: 90.183.36.* 21.08.2010 04:51:17

Čerstvé foto : PRIMORSKO – PLÁŽ SRPEN 2010

siras2
20.08.2010 22:18:12
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Re: aktuální info

no tak,když ti řeknu že jsem to za ten den nenašel,tak my snad nebudeš ani věřit.Vlastně jsem to našel,ale až večer v 23h,což už bylo pozdě.Takže se omlouvám.

Zdenek z D.
20.08.2010 21:18:44
RE: RE: RE: RE: RE: RE: Re: aktuální info

Pro siras2,
ahoj, proč jsi nepřišel na sraz Orbionu, jak jsi avizoval?
Zdeněk

siras2
20.08.2010 21:13:51
RE: RE: RE: RE: RE: Re: aktuální info

pro popopop,hele radši se zaregistruj,když chceš kritizovat.A vů­bec,kde ses tady vyloup?

popopop IP: 83.208.145.* 20.08.2010 20:41:38
RE: RE: RE: RE: Re: aktuální info

Ty siras, ty jsi dobrá češtin. 8-O 8-O

michal michal IP: 89.176.187.* 19.08.2010 16:38:49
re

V debatě o Primorsku od některých přispěvatelů opakovaně zaznívá něco o přeplněných plážích a o tom, že kvůli lehátku je nutné jít na pláž někdy brzy ráno.
Vzhledem k tomu, že jsme se před necelými dvěma týdny z Primorska vrátili a na pláž /jižní i severní)jsme chodili mezi 11–12 hod a vždy v naprosté pohodě a klídku našli volný slunečník i lehátko a dokonce vždy i tak, aby okolo nejlépe bylo co nejméně lidí, tak fakt nerozumím tomu, o čem ti lidé píšou…plno je jen na neplacených částech pláže, kde si lidé šlapou po hlavách, aby ušetřili a na části Alexandrie.
Jinak – pět leva slunečník, jedno lehátko za dalších pět.

siras2
19.08.2010 12:45:38
RE: RE: RE: RE: RE: Re: aktuální info

pro chip,no tak to je na to jediná rada,prostě to nečti. :-D

jimr
19.08.2010 12:43:40
chip
19.08.2010 12:42:00

bože Siras, z toho příspěvku bolí oči 8-O

siras2
19.08.2010 11:43:04
RE: RE: RE: Re: aktuální info

pro Tulie,výlet jako takový organyzovaný jsme nepodnikli,původně jsem chtěl do Instanbulu ale ta cesta nás odradila.Jeli jsme samy malím autobusem na jeden den do Sozopolu,bylo to bezva.Jedna jízdenka tam 4 leva.Starý Sozopol nádhera,doporučuji vidět.

Tulie
19.08.2010 07:25:37

Díky, Nikito. Nevím jak jsou organizované zájezdy do Istanbulu teď, ale když jsem ho absolvovala před x lety, za moc to nestálo. Cenově to odpovídalo jako teď, měl to být 2 denní zájezd, ovšem vyjeli jsme nějak odpoledne, jeli jsme celou noc a teprve ráno jsme dorazili do hotelu, kde byla snídaně. Pak zbytečně dlouhá návštěva čtvrti zpracovávající kožešiny a kůže, kvůli Rusům, protože jich byl s námi plný autobus, pak nás autobus odvezl na vyhlídku, kde jsme si udělali fotky, načež nás převezli do centra, kde jsme si prohlédli Modrou mešitu a pak už bylo volno na velký bazar. Po pár hodinách zase dlouhá cesta zpět.Ze slibované tradiční večeře nebylo nic. My bychom se chtěly podívat do Sozopolu a vyjet si na Ropotamo:-)

nikita01
18.08.2010 21:28:55
RE: RE: RE: Re: aktuální info

pro Tulie: restaurace jsme také zkoušeli postupně. Nejlepší ale byla čínská restaurace. Je zalezlá v uličkách na špici výběžku. Výlety: chtěli jsme Istanbul, ale byl drahý. Spolu se vstupy vycházel na 100 Euro na osobu. Jeli jsme do Varny ( do delfinária) – super. A nádherný byl Nesebr-máme od tama spousta krásných fotek. Večerní program tradiční-Čiflika-pěkné. Obsahuje 4 chody jídla, tradiční tance,volnou zábavu a tanec po žhavém uhlí. Pokud ale pojedete, tak na ten tanec po uhlí se běžte podívat mezi prvníma, jinak taky nic nemusíte vidět (jako my). Nacpali se dopředu poláci a my jsme nic neviděli. Palačinky jsou všude skvělý, ale nej jsou na severní pláži na hlavních schodech. Také na severní pláži se konají Beach party v Havana Clubu. Vždy od 23 hodin. Všude jsou letáky vyvěšeny,ale není to moc velký. Akce mají na míchané drinky 2+1. A třeba panák tequily stojí 1,5 leva. Hned druhý den jsme ty drinky otočili několikrát a nějaký ty panáky a to byla noc. :-D Kdyby ještě něco, tak klidně zodpovím. Jela bych zase.

Tulie
18.08.2010 20:00:36
RE: RE: Re: aktuální info

Díky:-) A zkoušeli jste nějaký výlet?

siras2
18.08.2010 19:11:54
RE: Re: aktuální info

Ahoj,máte ůplnou pravdu v tom že jsou pláže přeplněné.Aby si člověk moh sehnat lehátko a slunečník tak to už tam musí jít tak o půl deváté ráno.Pokud budete chtít oboje,tak je to 7 leva na den.Samostatně 5 leva.Restaurací je spousta,my osobně jsme nechodili do jedné ale skoušeli jsme všechny,dalo by se říct,že všude a levno dobře vaří,záleží na na tom na co máte chuť.Co se týče barů,tak bohužel tam jsem nechodil.Jestli budete chtít ještě něco vědět tak se ptejte.Zatím se mějte. :-D

Tulie
18.08.2010 18:32:13
Re: aktuální info

Ahoj, chystám se tam v sobotu. Vzhledem k tomu, jak byly zájezdy vyprodané, tam asi bude na pláži hodně obsazeno. Je nutné chodit na pláž brzo ráno aby člověk sehnal lehátka a slunečník? Kolik mám počítat, že na den stojí? Zalíbila se vám nějaká restaurace? Máme v hotelu jen snídaně, takže uvítám tipy, kde se dobře najíst:-) Před lety jsem byla na Slunečním pobřeží a tam měli večer v barech Happy hours na koktejly, což se nám moc líbilo. Jestlipak ještě tuto krásnou věcu vedou?:-))

siras2
18.08.2010 15:31:47
RE: aktuální info

Ahojky,taky jsem se vrátil včera s Primorska,a jsem velice spokojen.Pokud budete taky někdo něco chtít vědět,tak se ptejte.

nikita01
16.08.2010 20:57:02
aktuální info

ahojte,
včera jsme se vrátili z Primorska, tak jestli vás něco zajímá, klidně se ptejte. Byli jsme 15 dní a počasí super-pořád slunce a horko. Snad 2× trochu sprchlo,ale bylo hned zase horko a slunečno. Báječné :-P

Bohča
16.08.2010 15:01:04
Pro eee.

Co asi vám ti důchodci zlého udělali.Nejste vy třeba horší! Musím se nás zastat,my také jěště chceme vidět ten váš nový svět.

chovatelka
16.08.2010 14:49:02
RE: RE: píší o něm...

Tak ten článek nemá chybu, jenom bych si odpustila to celodenní jídlo v ceně hotelu. Přece jenom těch místních restaurací je tam nepřeberno a moc chutné. :-P :-P

chip
16.08.2010 13:25:14
RE: píší o něm...

Odkaz na fajn článek. A aspoň vím, co to bylo letos v moři v Obzoru za černé ohavné mouchy v moři :)

TomasTomas IP: 90.178.11.* 15.08.2010 15:31:42
RE: RE: blabla

No ja netvrdim ze tam bary a diskoteky nejsou,oni jsou ale nidko tam neni=D Ne dobre jsou tam lidi samozrejme ale rozhodne ne buhvi jak moc. Kdyz my jsme vyrazeli do ulic,cca kolem 11 tak uz to tak slavny nebylo. A nebylo vyjmkou ze kolem pul jedny byla promeda prazdna. na diskotekach par lidi. Vsude sama rodina s detma nebo zamilovane parecky. ceny sice super,no ale co je to platny. a naka beach party? vubec. Kazdej den jsme sice na plazi dostavali letaky na vecer,jaka tam bude party no ale kdyz jsme tam prisli tak tam bylo asi 5 lidi,ztoho dva barmani=D a to jsme tam vydrzeli kolikrat dlouho do noci,naivne ze nekdo prijde…

eee IP: 77.240.96.* 14.08.2010 08:55:30
RE: RE: RE: Rozdíl

V primorsku je lidí akorát. Lepší 1000 hezkejch ženskejch, než 20 důchodců.

SilviaI. IP: 79.100.111.* 14.08.2010 08:49:26
RE: RE: Rozdíl

Primorsko e obicejne mesto a plaza tam e plna lidi cele leto. to neni idealna dovolena. Tady u nas na Sunny Beach je plaza take stale preplnena je velika o vic nez v Primorsko.

Silvia Kostadinova

labros
14.08.2010 08:40:28
RE: Rozdíl

FOTO 2 Alanya pláž v plném provozu.
( vše letos – červenec)

labros
14.08.2010 08:39:21
Rozdíl

Bez dalšího komentáře: FOTO – Hledejte deset rozdílů. Nechci prudit, jen příspěvek do diskuze , který bych nazval : Primorsko ne .
Takže FOTO 1

Máca 1
13.08.2010 15:37:56

Pro tomasTomas.
Tak od nás jezdí parta chlapů (fotbalistů)do Primorska a celých čtrnáct dnů jenom kalej, jeden rok je ani nechtěli pustit do letadla. První rok, co s námi jeli, poznali tolik barů, které já neznám ani po sedmi letech. :-P

Sofia777 IP: 93.123.96.* 12.08.2010 13:37:34
Primorsko

Momentalne som v Primorsku, som tu prvy krat, chodim vacsinou do Egypta a Tuniska. Pravdupovediac sme si sem len tak „vybehli“ a necakala som tu nejaky zazrak. ALE JE TO TU BOZSKEEEE. Netusila som ze tu moze byt tak uuuzasne a o rok sem ideme opat !!! aj ked Egypt si neodpustim ;-) More je skvele, s prijemou teplotou, hlavne severna plaz s velkymi vlnami. Sme v Grand hotel Primorsko a tiez som s hotelom spokojna aj ked som tu citala rozne recenzie. Negativne sa vobec nezakladaju na pravde.
Mame AI kvoli dietatu a preto ze to stale objednavam tak neviem povedat ake su ceny potravin ale co som postrehla je to priblizne rovnake ako u nas resp.u vas.
Mladi ludia sa tu rozhodne nemozu nudit je tu velmi rusny nocny zivot s diskotekami co je skvele.
Podla mna kazdy kto sem pride sa nemoze stazovat. Zlate Primorsko-som rada ze som sem zavitala
Vsetkym dovolenkarom prajem nadhernu dovolenku :-P :-P

eee IP: 77.240.96.* 10.08.2010 22:50:58
RE: re

Já to psal tak že v místě kde to žije víc(Ibiza nebo co já vím) je na čechy moc draho a ty 3 litry je takový rozumný minimum tam, v pimorsku to vyjde třeba na 600, 5× míň. Takže primorsko je rozumnej kompromis.

michal michal IP: 89.176.187.* 10.08.2010 21:31:39
re

.….někteří lidi si očividně myslí, že pojedou do no name penzionu za deset tisíc, budou bydlet v luxusu a s kapesným 100 euro na pobyt budou celý pobyt vymetat diskotéky a všem holčičkám platit šampaňský:-))))
ne, ne, ne….ceny podobné, jako u nás..uvědomte si, co můžete doma a to samé můžete tam. Jednoduché 8-)

michal michal IP: 89.176.187.* 10.08.2010 21:28:11
RE: RE: blabla

Tak to já viděl diskoték alias barů s hudbou dost. A flaška absolut vodky s litrem džusu za 40 leva ( cca 550–600,–kč) na plno letácích nebo Jim Beam s 4 red bullama za 60 leva..a ty ceny stejné jak na českých diskotékách..
V Česku taky můžeš jít do noci a utratit pět set nebo taky pět tisíc..a stejné je to i v primorsku ze stejnými cenami..v česku taky nejdeš deset dní za sebeu na pařbu..takže o čem je řeč.

eee IP: 77.240.96.* 10.08.2010 20:14:05
RE: blabla

Záleží co tam chceš. Barů je tam dost, diskotéky jsem si žádný nevšiml. A k čemu je noční život kterej tě vyjde třeba na 3 tisíce za noc jen za nějakej vstup a pití ? Na to každej nemá, leda by to byl týnejdžr s bohatým fotrem.

michal michal IP: 89.176.187.* 10.08.2010 19:36:55
RE: blabla

..já mám někdy pocit, že existují dvě zcela odlišná Primorska..nebo si občas někdo z těch, co to tam neznají, dělá srandu..nebo je mimozemšťan..
Primorsko je ideální dovolenkové místo na pařby a noční řádění pro toho, kdo o to stojí..celou noc bary a diskotéky, včetně pláží, živo, plno lidí..zabitý večer je tak možná na pokoji s lehví levného bulharského vína, ale když se člověk chce jít pobavit, stačí odkukoliv ujít tak sto metrů..takže fakt nevím, co si myslet 8-O

TomasTomas IP: 90.178.11.* 10.08.2010 17:11:20
blabla

Do primorska fakt jedine s pritelkyni nebo s rodinou. Ale rozhodne ne s bandou kamosu za nocnim zivotem,je to tam pomerne dost zabity vecer

Jandulina
09.08.2010 09:52:38
RE: RE: RE: Otázky

Z Primorska jsme se vrátili v sobotu. Moře jako kafe, tak teplé moře jsem nikde nezažila. Ceny- řekla bych že nějak extrémě levně tam není, potraviny podobně jako u nás. Polopenzi jsme měli kvůli dětem zaplacenou v rest. Alexandrie a byli jsme spokojení. Co je levné tak trika, džíny, bižuterie, hodinky, stříbro- chir. ocel atd… Ale líbilo se nám, klidně bych jela znovu:-)

Petra 158
09.08.2010 09:52:15
RE: RE: Otázky

včera jsme se vrátili a voda studená tekla jen ze sprch u hotelů :-D Jinak moře a bazény teploučký…a zas tak drahá zelenina tam není…denně jsme kupovali okurky(2leva/kg) a rajčata(1,4–2,8)…z ovoce hodně nektarinky(okolo 2,5 a víc) a melouny (0,70–1,1leva/kg)

Petra 158
09.08.2010 09:48:45

včera jsme se vrátili a voda studená tekla jen ze sprch u hotelů :-D Jinak moře a bazény teploučký…a zas tak drahá zelenina tam není…denně jsme kupovali okurky(2leva/kg) a rajčata(1,4–2,8)…z ovoce hodně nektarinky(okolo 2,5 a víc) a melouny (0,70–1,1leva/kg)

kamiK
09.08.2010 09:07:41

Evulkaaa: Za 6 dní jedeme do Primorska, takže teplotu moře neustále sleduju – 28°C, což je kafe!! ;-)
K zelenině ať se vyjádří někdo, kde se nedávno vrátil…

Evulkaaa IP: 85.71.70.* 09.08.2010 08:19:26
RE: Otázky

Ahoj, chceme jet za týden do Kitenu. Slyšeli jsem však, že je teď v Bulharsku studená voda a drahá zelenina. Je na tom něco pravdy? Díky

kamiK
08.08.2010 22:34:23

michal michal: Budu vděčná za nějaký fotky ;-) Letíme příští víkend…

michal michal IP: 89.176.187.* 08.08.2010 21:50:40
RE: RE: RE: RE: Otázky

Já zase nechápu, že je někdo tak tupý, že nechápe, že dotaz na „kluziště“ v mořském letovisku může někdo nepochopit.
Ne, v Primorsku žádná ledová plocha alias kluziště letos není.

eee IP: 77.240.96.* 08.08.2010 20:44:43

Ano, ledová plocha = kluziště, nechápu že to někdo nechápe.

sokara IP: 78.111.124.* 08.08.2010 18:41:24

Myslím, že eee se ptal na ledovou plochu na jižní pláži, kde se daly půjčit brusle a zabruslit si. Tak ta už tam není a tuším, že ani v loni nebyla.

michal michal IP: 89.176.187.* 08.08.2010 18:26:58

Co je to „kluziště“ ?….
ps- prosím méně náročné dotazy:-))))))

eee IP: 77.240.96.* 08.08.2010 18:19:55

Je tam letos zase kluziště ?

michal michal IP: 89.176.187.* 08.08.2010 18:02:08
Otázky

Právě jsem se vrátil z Primorska, myslím, že už to tam celkem dobře znám, kdyby měl nějaký nový výletník dotaz:-))

kamiK
04.08.2010 09:49:07
RE: RE: Bazén v Primorsku

Díky za Vaše odpovědi ;-)

dsd IP: 77.240.96.* 03.08.2010 18:17:41
RE: RE: Bazén v Primorsku

Teda na severní, na jižní nic jako vlny není.

dsd IP: 77.240.96.* 03.08.2010 18:17:15
RE: Bazén v Primorsku

Když jsou velký vlny, tak můžeš jít tam kde stačíš tak do pasu, pak už plavčík píská.

MisaKraus IP: 213.168.187.* 03.08.2010 17:50:05

I když je červená vlajka, může se do moře po bójky.

Máca 1
03.08.2010 17:15:57

Třeba budeš mít nějaký u hotelu, jedeš no name, jestli se nepletu? My byli v červnu no name a měli jsme bazének u hotelu. Jinak jenom aquapark.

kamiK
03.08.2010 12:45:29
Bazén v Primorsku

Je v Primorsku nějaký volně přístupný bazén (u hotelu, příp. penzionu) – pro případ velkých vln a zákazu koupání v moři? Díky.

Pecho
31.07.2010 13:30:56
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Primorsko

Všem moc děkuji za odpovědi a rady.

jindriska
31.07.2010 11:54:34
RE: RE: RE: RE: RE: RE: Primorsko

Směnárna má otevřeno určitě do 22. hodin.

Máca 1
31.07.2010 11:37:31
RE: RE: RE: RE: RE: Primorsko

Pro Pecho, jestli přistáváte v 16 hod., tak jste v Primorsku nejdéle v 18. hodin,to byste mohli stihnout ještě banku na náměstí, pokud ne, pak je tam hned bankomat,směnárna u hotelu Belveder je prověřená jako spolehlivá, tam taky ještě budou.

dsd IP: 77.240.96.* 31.07.2010 11:07:12
RE: RE: Primorsko

Bankomat je rovnou na letišti, když se vyjde úplně ven, tak vpravo. Možná jsou tam i další. A v primorsku je třeba u reiffky.

Pecho
31.07.2010 10:36:02
RE: RE: RE: RE: Primorsko

Díky, myslím, že na místě budem tak kolem sedmé večer(ve 4 máme přistávat v Burgasu), jak dlouho tak mají otevřeno ve směnárnách? Díky.

jindriska
31.07.2010 09:50:34
RE: RE: RE: Primorsko

Primorsko je velká vesnice. Všechny cesty vedou na hlavní „třídu“. Tam fungují bankomaty a kdybys nepřiletěl po půlnoci, určitě seženeš i směnárnu. Nejlepší kurs je 1.95 za euro, ale my jsme měnily jen u domácího, který nabízel 1.93. Myslím, že ty rozdíly jsou naprosto nepodstatné a nikam jsme nemusely chodit. Ale jak říkám, bankomaty seženeš naprosto bez problémů. Přeji krásnou dovolenou!

Pecho
31.07.2010 06:00:05

Ještě dodám, že budu ubytován v severní části, ulice Zornitsa(tak nějak)

Pecho
31.07.2010 05:57:20
RE: Primorsko

Zdravím, všechny účastníky fóra, chtěl bych se optat, zda-li by mi někdo přibližně popsal kde stojí, nějaký bankomat, přilítáme do Primorska v sobotu večer a prvních cca 100 leva, musím někde sehnat jinde, než v bance.Pak budu měnit eura. Nebo směnárna?

siras2
30.07.2010 16:44:15
RE: RE: RE: Primorsko

pro jindriska,to si piš že jedu strávit pár dní,tak jak ty to říkáš.A nenechám si to ničím pokazit.Člověk tam jede relaxovat.

jindriska
30.07.2010 16:37:15

Jestli jedeš strávit pár dní v opravdu teplém moříčku, v městečku, kde je levno, úžasní lidé, kteří neotravují, pokud řekneš ne, na rozdíl od arabských destinací, budeš spokojená. Moc a moc závidím, doufám, že si to za rok záse užiji.Jsem přihlášená, můžeš napsat kdykoli.

siras2
30.07.2010 14:05:32

pro jindriska,zase jedna skvělá věta(naprostá spokojenost),což mě jen utvrzuje v tom že jedu na správné místo.Ahoj.

jindriska
30.07.2010 13:45:15
Primorsko

Z Primorska jsem se včera vrátíla. Ale už vím, že tam za rok pojedu /poletím/ znovu. Naprostá spokojenost, až se vzpamatuji a aklimatizuji, napíši recenzi. Zatím mám jenom prosbu. Prosím!!!Joanno a ostatí milé holky,nemáte náhodou-e-mailovou adresu nebo přímo mobil na penzion Eftimov?

MisaKraus IP: 88.100.226.* 26.07.2010 11:29:32

pro Lucii: V Primorsku máme vyzkoušenou a i od delegátů CK Alex. potvrzenou bezproblémovou směnárnu naproti hotelu Belvedere blízko u Alexandria Club Restaurant – kurz 1 eur=1,91 lv bez poplatku, mají otevřeno i v so a ne tuším ráno od 8,00 hod měnili jsme i večer v cca 20,oo hod.

1234567Další stránka >>

(celkem 542 záznamů na 7 stránkách)

Doporučit stránku:

Nazadávat:
Zájezdy Bulharsko »